Gourmet&Co sh.p.k. eshte importues dhe shperndares ekskluziv i kompanise Italiane Hausbrandt Trieste 1892 dhe produkteve te saj ne Shqiperi. Gourmet&Co importon, shperndan she shet linja te larmishme produktesh, kafe kokerr, kafe te bluar gati per perdorim, aksesore, cajra dhe nje linje speciale te kafese se vertete pa kafeine. Ne maje te zinxhirit ne rritje te kompanive te kafeve, qendron Gourmet&Co e cila shperndan kafe kokerr te cilesise se larte ne bare, restorante, biznese etj.

Te gjitha produktet e Hausbrandt jane prodhim Italian, duke perdorur kafete me ne ze ne bote, si Braziliane, Columbiane, nga Kenia, Amerika Qendrore, Meksika e Xhamajka.
Me te ardhur ne Itali, ngarkesat i nenshtrohen keqyrje te kujdesshme. Qofte dhe nje kokerr e pazhveshur, ose e fermentuar mund te rrezikoje shijen e dhjetra filxhaneve kafeje. Sistemet e posacme te kontrollit te cilesise ne Hausbrandt, perdorin pajisje qe analizojne cdo kokerr deri ne 30 here dhe eleminojne cdo kokerr te paperdorshme apo ndonje papasterti tjeter.
Kokrrat qe kalojne kete test, shkojne per fazen e pjekjes, dhe jane paketimet me vakum ato qe sherbejne per jetegjatesine e ketij produkti.

Per informacione shtese ne lidhje me produktet Hausbrandt, ju lutem telefononi ne +355 52 234593 ose email: Questo indirizzo email รจ protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.