TriesteKafe e dashur, e trashë, ku spikat shija e ëmbëlsirave të pjekura të furrës. Pas pirjes së kafesë, të lë në gojë një lloj shijeje prej kakaoje të hidhur dhe jamballi.

Kremi: Ngjyrë kafe e errët, e trashë dhe e qëndrueshme.

Aroma: Aromë ëmbëlsirash të pjekura.

Shija: Kafe veçanërisht e fortë, që shfaq në shije një lloj athtësie fare të lehtë.

Passhija: Të lë në gojë një lloj përzierje mes shijes së kakaos së hidhur dhe rrënjëve të jamballit.