header-epica-it

doppia-cameraDhome dyshe. 
Kapsule moderne me dy dhoma garanton nje higjene te vecante dhe konservon shijen e kafese te sapo bluar, por edhe aromen e mire te cajit dhe shije te tjera te vecanta. 
 
Kafeja gjithmone perfekte
Mjafton te ndizni ekspresin dhe te vendosni kapsulen brenda per nje kafe te mrekullushme dhe te pagabushme. 

 

Shpejtesi ne pergatitje
Fale edhe teknikave te sofistikuara mjafton vetem nje kohe shume e shkurter per nje kafe te fresket. 

Game e gjere shijesh te cajit dhe kafese. 
Fale grupit mbajtes te kapsules, i ideuar per tu nderruar me cdo grup tjeter mbajtes kapsule, eshte e mundur pregatitja e te gjithe produkteve Hausbrandt.

Higjene dhe pasterti maksimale
Njeriu nuk eshte asnjehere ne kontakt me kafen, dhe kapsula nuk le papasterti ne grupin e ekspresit. 

 

Kapsula e pare eshte e riciklushme

Vetem duke e respektuar sot natyren mund te arrijme te shijojme neser frytet e saj. 
riciclabile-it

Nje kafe gjithmone perfekte ne menyre te shpejte dhe te thjeshte

Vendosni kapsulen ne lugen e ekspresit. Me pas ushtroni presionin per te ngjshur kafen, kapsula pershtatet me cdo lloje luge ekspresi. 

Ne menyre mekanike vendosni lugen ne vendin e saj ne ekspres. 

Vendosni mbajtesin e kapsules ne vendin e saj ne ekspres. 

Vazhdoni duke mbushur filxhanin me shijen e mrekullushme te kafese, sipas deshires.