ESPRESSO

5 5 1 Product
Common price: 60,00 € Our price: 0,43 € (60 Lek) copa Out of stock

+

Perzjreje e kafese se pjekur dhe asaj per ekspres. Kafe me nje arome te pelqyshme, e perforcuar nga aroma e fistikeve dhe erezave. Dhuron nje ekuliber te madh ne shije, le te kuptohet shija e biskotave, lajthise, karamelit. Aromatike, evoluse dhe e pasur.