KENYA

0,43 € (60 Lek) copa Out of stock

+

Kafe me arome te vecante dhe intensive, me arome karakteristike te vecante: E mbushur e plote (e trashe), aciditet te theksuar, arome lulesh, frutash te fresketa dhe agrumesh.