ETHIOPIA

0,43 € (60 Lek) copa Out of stock

+

Nje kafe e jashtezakonshme, e vetmja ne llojin e saj: arome e pagabushme agrumesh,luleve dhe erezave tipike te Zones se Diellit ne malesine e Sidamit ne jugperendim te  Etiopise.