ESSPRESSO SUD

0,43 € (60 Lek) copa Out of stock

+

Perzjreje e kafese se pjekur dhe asaj per ekspres. Shije intensive e kafes se bluar me arome te frutave te thata. Lereni te evoluoje per nje kafe te plote, te sakte dhe energjike.

Related products

Rezultat1 - 2 di 2