DECAFFEINATO CREMA

0,43 € (60 Lek) copa Out of stock

+

Vjen me nje arome te kendshme kafeje te coptuar, me shije te lehte frutash te thata dhe me arome intensive edhe kjo me me pak se 0.10% kafeine.

Related products

  • 0,43 € copa ESSPRESSO SUD
Rezultat1 - 1 di 1